We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen -De Showroom is op afspraak. Lees hier meer
img

Ganzen Rillettes

Merk: Coco Conserven

€ 5,09 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
110 gram
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Coco ConservenCoco Conserven logo
Artikelnummer : 8719324028028

Wij maken rillette van Hollandse wilde gans. In Nederland is er namelijk een overschot aan vlees van wilde gans omdat er veel op de wilde gans gejaagd wordt vanwege overlast. Wilde ganzen zijn in eerste instantie stug en moeilijk te bereiden, maar voor rilletje zijn ze juist heel geschikt. Doordat we ze 10 uur in hun eigen vet garen, ontstaat er een smaakvol en zacht product.
 
Rillette eet je gewoonlijk met een stuk stevig brood en wat zuur. Bijvoorbeeld zuurdesembrood en cornichon. Ook lekker door salades of op toast.  

Product info

Ingrediënten 
  • Ganzenbout
  • Reuzel
  • Ganzenvet
  • Zout
  • Zwarte peper
  • Sjalot
  • Laurier
  • Thijm 

Milieu informatie

Coco Conserven biedt een antwoord op de schaduwzijden van onze verscultuur. Wij conserveren. We bewaren smaak, de oogst en dat wat van waarde is op een duurzame manier door lekkere conserven te maken. 
 
Onze droom is om uit te groeien tot een fameus conservenhuis dat alle conserveringstechnieken tot in de puntjes beheerst en het bewaren van smaak tot kunst verheft. Ons doel is om een nieuw licht op de voedselindustrie te werpen en een 'houdbaar' voedselsysteem te realiseren. 
 
Tegen het licht van voedselverspilling, de footprint van onze verscultuur en de korte tijd die mensen hebben om te koken bieden conserven uitkomst. Door in te blikken omzeilen we de energie-slurpende en voedsel-verspillende vers-logistiek en komen we terecht in een wereld die minder verspilt en die kan leveren on demand.
 
In een oude granatenperserij die we hebben omgebouwd tot een kleine conservenfabriek verwerken we verse ingrediënten tot smaakvolle gerechten die je lang en ongekoeld kunt bewaren. We conserveren met het idee dat bijzondere smaken zich in de loop van weken en maanden ontwikkelen en kiezen gerechten die door het conserveren nog smaakvoller worden. 
 
Onze productie volgt de seizoenen. Van alle ingredienten die we gebruiken weten we hoe ze geproduceerd zijn en waar ze vandaan komen. De producenten en leveranciers waar we mee werken leveren kwaliteit houden rekening met de impact van hun werkwijze op mensen, dieren en natuur. We koken zonder kunstmatige toevoegingen en aroma's en ontwikkelen bij voorkeur recepturen die reststromen, overschotten en de minder courante delen van goed gehouden dieren verwaarden. 
 
Zo zorgen we dat de oogst zijn waarde behoudt en dat we goed kunnen eten in een mum van tijd. 


Coco Conserven

Coco Conserven verduurzaamt de voedselketen door in te blikken. Dat klinkt misschien niet super duurzaam, maar dat is het wel. Door minder in kassen te verbouwen en producten in te blikken als ze buiten kassen kunnen groeien, wordt er een hoop energie bespaard die kassen gebruiken. Naast duurzaam zijn de producten van Coco ook nog eens super lekker!

Coco Conserven
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Ganzen Rillettes

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: