Onze winkel in Amsterdam is gesloten. Afhalen van bestellingen is wel mogelijk.
img img img

Electronic doorstromer - Onderbouw

Merk: Clage

€ 579,59 per stuk incl. btw
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

 • Stroom besparend
 • Gas besparend
 • Water besparend

Bekijk hier meer producten van het merk ClageClage logo
Artikelnummer : 2500000078446

Electrische doorstroomverwarmers zijn een ideale manier van water verwarmen. Deze doorstroomverwarmer, ontworpen voor gebruik in de keuken en badkamer, is overal te plaatsen waar geschikte stroom- en wateraansluitingen zijn, gas is overbodig.

Doorstroomverwarmers zorgen dat er veel minder warmte wordt verspild bij het gebruik van warm water. Er is namelijk niet één centrale boiler die constant warm water klaar heeft staan, maar het water wordt verwamd zodra je het wilt gebruiken, op de plek waar je het nodig hebt. Op die manier wordt er geen warmte verspild doordat het staat te wachten tot het gebruikt wordt, of doordat het door koude leidingen heengaat.

Daarnaast werken doorstroomverwarmers op electriciteit, zodat je geen gas meer hoeft te gebruiken voor het verwarmen van je water. Dat is goed voor het millieu, maar ook goed voor Groningen.

De CEX-U is een compact systeem, met eenvoudige en precieze besturing via een LCD display met druktoetsen. De temperatuur kan worden ingesteld tussen de 20 en 60  graden. Naast handmatige invoer van de temperatuur heeft het systeem twee programmeerknoppen, optionele temperatuurlimieten en functieweergave.

Door het kleine formaat is het systeem eenvoudig te installeren. Met behulp van het Multiple Power System wordt het systeem bij installatie ingesteld op het maximum vermogen. Het systeem kan ook voor douche gebruikt worden, in combinatie met de CXH doucheset.

Product info

CEX-PI-NL.pdf

 • Energie-efficiëntieklasse: A
 • Maximum bedrijfsdruk: 1 Mpa, 10 bar
 • Wateraansluitingen (schroefverbindingen): G½"
 • Warmeteafgifte bij Δt=28: 5,6 - 6,9 l/min, afhankelijk van gekozen vermogen
 • Stroomsnelheid bij inschakelen: 2 l/min
 • Maximale stroomsnelheid: 5 l/min
 • Nomiaal vermogen: 11,0-13,5 kW, afhankelijk van gekozen vermogen
 • Voltage: 380-415 V Ac
 • Nominale stroom: 16-20 A, afhankelijk van gekozen vermogen
 • Vereiste snoerdiameter: 1,5-2,5 mm, afhankelijk van gekozen vermogen
 • Beschermingsklasse: IP 25
 • Speciefieke weerstand bij 15 graden: 1000 Ωcm
 • maximum invoertemperatuur: 70 graden

Milieu informatie

Zoals inmiddels wel bekend, is gas gebruiken niet goed voor het milieu; daarom zijn we naarstig op zoek naar alternatieven. De Nederlandse overheid probeert zo snel mogelijk te zorgen dat er geen nieuwe huizen met gasaansluiting worden gebouwt. Water moet dan electrisch verwamt worden. Wanneer dit gebeurt met groene stroom, is de milieuimpact van het verwarmen van water veel lager dan wanneer dat met grijze stroom zou gebeuren.

Doordat een doorstroomverwarmer het water direct voor het gebruik verwamt staat het water niet lang warm klaar, en gaat er dus geen warmte en energie weg door opslag.

Films
Andere uitvoeringen

Electronic doorstromer - Bovenbouw
579,59

Clage

Clage is een Duitse producent met jarenlange ervaring in het maken van doorstroomverwarmers. Al in 1951 begon Claus-Holmer Gerdes met de verkoop van doorstroomverwarmers, en het bedrijf is inmiddels gegroeid tot meer dan 200 medewerkers. Clage Doorstroomverwarmers zijn energiezuinig en eenvoudig te gebruiken. Daarnaast is electrisch verwarmen van water een mooie stap naar gasvrij leven.

Clage
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Electronic doorstromer - Onderbouw

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: