img img img img

Eetbare Confetti Shrinkels - 1kg

Merk: Candy Converters

€ 26,98 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1 kg
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 4 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Nederland
Land van herkomst: Nederland

  • 100% Biologisch afbreekbaar
  • Plantaardig

Bekijk hier meer producten van het merk Candy ConvertersCandy Converters logo
Artikelnummer: 85285208522

De Candy Converters maken biologisch afbreekbare confetti gemaakt van snoeppapier. Het snoeppapier is afkomstig van reststromen  uit de voedselindustrie. Helemaal circulair dus. Het leuke is: de producten zijn ook nog eens eetbaar!
 
De confetti is glutenvrij, suikervrij en vegetarisch. Gezond voor mens, dier en milieu en er wordt niets verspild! Of je nu een taart wil versieren, een gezonde traktatie wilt maken, of een fles champagne wilt inpakken.
 

Product informatie

Ik ben Ida en mijn grootste passie is het bedenken van creatieve concepten en oplossingen. Tijdens het ontwikkelen van een eetbare kalender om papierafval tegen te gaan, ontdekte ik dat het restmateriaal zich prima leende voor confetti.
Toen ik hoorde dat het restmateriaal uit de fabriek werd weggegooid of tot veevoer werd verwerkt was het voor mij duidelijk. Waarom zou je eetbaar materiaal verspillen?

En waarom zou je niet meteen het afvalprobleem van papieren en plastic confetti oplossen met dit biologisch afbreekbare alternatief? Twee vliegen in 1 klap dus. Met dit idee ga ik zowel voedselverspilling als milieuvervuiling tegen. En de feestjes kunnen gewoon feestelijk blijven! Een kleine maar fijne stap in de richting van een circulaire economie en een schoner milieu en dat met zo'n vrolijk product! 

 

Milieu informatie

Eetpapier, ouwel of snoeppapier is gemaakt van aardappel, het nummer 1 gewas in Nederland. Eetpapier is 100% natuurlijk en suikervrij en - op een paar kleuren na, geschikt voor vegetariers en veganisten. Als ik op het papier print, dan zijn de kleurstoffen in de inkt AZO vrij.


Candy Converters

De Candy Converters maken biologisch afbreekbare confetti gemaakt van snoeppapier. Het snoeppapier is afkomstig van reststromen uit de voedselindustrie. Helemaal circulair dus. Het leuke is: de confetti is ook nog eens eetbaar.

Candy Converters
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Eetbare Confetti Shrinkels - 1kg

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit