img

Droge bokworst Brandt en Levie

Merk: Bokkenbunker

€ 8,18 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
150 gram
Aantal
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 3 werkdagen

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk BokkenbunkerBokkenbunker logo
Artikelnummer : 8718503360249

Met ambassadeur van het Nederlands culinair erfgoed, Joris Bijdendijk, pakken we het bokkenprobleem aan. We eten wel geitenkaas maar geen geitenvlees. Zonde, want het is zo lekker! Met deze worst van geitenbok van de Bokkenbunker, varken van Brandt en Levie, Colombo kerrie en dragon laat Brandt en Levie dat proeven.

Product informatie

Inhoud: 150gr. 

Ingrediënten:

varkensvlees 67%, bokkenvlees 29%, zout (conserveermiddel: natriumnitriet*), dragon, dextrose, Colombo kerrie 0.4% (kurkuma, korianderzaad, kerrieblad, zwarte peper, fenegriek, mosterdzaad, gember, komijnzaad), zwarte peper en starterculturen

Extra info

De Bokkenbunker geeft een goed leven en een goede bestemming aan de bokjes uit de biologische geitenhouderij. Omdat geitenvlees onbekend is in Nederland, hebben bokjes geen economische waarde en worden ze als reststroom beschouwd. Dat resulteert erin dat de bokjes kort na de geboorte worden geslacht en vernietigd, of tot 6 weken worden gemest en geëxporteerd. De Bunkerbokken groeien op op de boerderij waar ze worden geboren, volgens de biologische normen. Ze gaan naar de wei en hebben en ruime stal met stro. Ze eten voornamelijk gras en hooi en krijgen de tijd om te groeien. Ze worden na 6-9 maanden geslacht. De bokkenbunker organiseert zelf het transport en heeft nauwe banden met de betrokken slager, en staat daarmee gerant voor een 100% diervriendelijk en transparant proces. Een goed leven en goed voer proef je terug in een hoge kwaliteit wild-achtig vlees. De Bokkenstoof met Bier is geproduceerd i.s.m. Brouwerij de Prael en De Keuken van Opa.


Bokkenbunker

Bokken Bunker geeft bokjes een leven! Bokken worden gezien als een bijproduct van de melkveeindustrie, en worden vaak jong geslacht. Bokken Bunker geeft deze dieren een langer leven, en maakt als ze oud zijn er mooie producten van. De bokken van Bokkenbunker hebben een heerlijk leven met zeeën van ruimte en allerlei mogelijkheden om te spelen: een waar bokkenwalhalla.

Bokkenbunker
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam (optioneel): Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenst aantal: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Droge bokworst Brandt en Levie

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: