Anti schimmel pakket (Nr. 414)

Merk: Auro

€ 53,40 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Bekijk hier meer producten van het merk AuroAuro logo
Artikelnummer: 4012561414000

Eerste hulp bij schimmel

Schimmel en sporen op de muren kunnen schadelijk zijn. De donkere plekken zijn niet alleen een doorn in het oog, maar kunnen ook het gebouw beschadigen en gezondheidsproblemen veroorzaken. In het geval van schimmel, moet op zoek gegaan worden naar de oorzaak van de vochtigheid en naar schimmels die in eerste instantie niet zichtbaar zijn. Schimmels die zicht verstopt hebben achter meubels, behang, en dergelijke kunnen worden herkent aan een muffe, aardse geur.

Hoe sneller de schimmel wordt behandeld, hoe beter

Hevige plekken moeten zo snel mogelijk gereinigd worden omdat de sporen zich bij elke luchtverplaatsing versprijden. Conventionele producten bevatten vaak dubieuze chloor-componenten, en brengen zo nieuwe gezondheidsrisico's met zich mee. Er is dus een oplossing nodig met een effectieve werking en die tegelijkertijd goed door mens en milieu wordt verdragen. Auro biedt een oplossing zonder chloor, synthetisch gif of schadelijke dampen dat evenwel effectief afrekent met schimmels.

Het Pur-San3 anti-schimmel pakket omvat::

  • Schimmelverwijderaar (Nr. 412)
  • Schimmel Stop (Nr. 413)
  • Anti-schimmelverf (Nr. 327)

en is:

  • Oplosmiddelvrij
  • Voor binnenshuis
  • Weinig geurig
  • Genoeg voor 10m2 oppervlak


Auro

Auro is een van de weinige producenten van verf en beschermings­producten die consequent 100% natuurlijke en veilige producten maakt. Dus niet: 1% van die gevaarlijke stof erin en 0,1% van dat gevaarlijke goedje wat onopvallend weg is gestopt. Auro is gewoon een eerlijke en zuivere keuze.

Auro
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Goed


Dit product gebruikt op schimmelplekken op een slechtgeventileerde zolder. Na twee weken nog niet de tijd gehad om het over te schilderen, maar met de eerste twee stappen lijkt de schimmel wel weg. In ventileer nu ook beter, maar daar had ik vóór de zomer de schimmel niet mee weggekregen.

Marja Lingsma
Reactie


Jammer dat het zo afloopt , het werkt wel maar niet voor een hele badkamer. Wij adviseren in zo`n geval Keim Biosil te gebruiken dit is een minerale schimmelwerende verf waarbij de fabrikant garandeert dat na 2 a 3 x keer schilderen de schimmel nooit meer terug komt.

Rob Bos
Slecht


Dit product werkt slecht. Gebruikt om de schimmel ontstaan in mijn badkamer te bestrijden. De verwijderaar krijgt niet alle schimmel weg. Meerdere malen het plafond behandeld zoals beschreven in de handleiding en nog niet alle schimmel was weg. Vervolgens de impregneer gebruikt en daarna geverft. Het potje verf is te klein om een badkamer goed mee te doen. Slechts een dunne laag kunnen aanbrengen wat niet voldoende is om het mooi te laten worden. Na een paar dagen is de verf geel uitgeslagen. Dit gebruik ik nooit meer.

Sebastiaan

Anti schimmel pakket (Nr. 414)

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: