Revol

Merk: Aquamarijn

€ 11,58 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
0,20 L
Aantal
Maak een keuze

- Uit het assortiment -

De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35,-

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Herwinbare grondstoffen

Bekijk hier meer producten van het merk AquamarijnAquamarijn logo
Artikelnummer : 8716544005273

100% Natuurlijk samenstelling
Basisbehandeling en onderhoud in één
Water- en alcoholbestendig: geen kringen of vlekken
Oplosmiddelrijk, voldoet voor professioneel gebruik binnen niet aan ARBO - NL.
 
Aquamarijn REVOL is een impregnerende, houtvoedende, sneldrogende basis- en onderhoudsolie op basis van CORCOL, maar dunner ingesteld en daardoor makkelijker handmatig te verwerken.
REVOL ruikt aangenaam, is diep indringend en zeer goed vuil- en waterafstotend.
REVOL basis- en onderhoudsolie is ook zeer geschikt voor het oliën van onder andere tafel-, werk- en aanrechtbladen, tuinmeubelen, buitenparket, etc.   
 
Classificatie: klasse 1
 
Grondstoffen: bevat gekookte lijnolie, tungolie, andere (essentiële) plantaardige oliën, gomterpentijn, citrusolie, Co/Zr/Ca droogmiddel. Bevat geen biociden of schadelijke conserveringsmiddelen.
 
Bevat als verdunners zuivere Portugese gomterpentijn en citrusolie
Portugese gomterpentijn (Oleum terebinthinae) is een etherische olie die wordt verkregen uit het wondvocht (de balsem) van Portugese pijnbomen, en citrusolie (Oleum limonum) is een etherische olie die wordt gewonnen uit citrusschillen.
 
- 100% Natuurproduct
- Groot oplossend vermogen, zodat maar weinig nodig is
- Versnelt de oxidatieve droging
- Aangename sinaasappelgeur
 
Verpakkingen: 0,2 Liter fles en 1 Liter vloeistofblik met kindveilige sluiting.
 
Oplosmiddelrijk, voldoet voor professioneel gebruik binnen niet aan ARBO
REVOL_NL.pdf
Aquamarijn_Revol_PIB_NL.web.pdf
Aquamarijn_ONDERHOUDSWIJZER_OLIE.pdf

Milieu informatie

Oplosmiddelrijk, voldoet voor professioneel gebruik binnen NIET aan ARBO. 


Aquamarijn

AQUAMARYN duurzame verf heeft een volledig assortiment duurzame en professionele schildersverven. De verf is gemaakt van lijnolie, grotendeels in Nederland. Waar nodig zijn nieuwe technieken toegepast om de verf goed verwerkbaar te maken en een lange levensduur te geven.

Aquamarijn
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Aannemersprijs
Ben je een aannemer met Kvk en BTW nummer, vraag dan hier een offerte aan. Je ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave.

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Reactie


Het is kleurloos maar als je tafel behoefte heeft aan olie zal hij wel verkleuren (donkerder) Je kan zien hoe dat eruit gaat zien als je een druppelwater op de tafel laat vallen.

rob bos 10-12-2018 14:29:42
Algemene vraag


Is deze olie kleurloos? Ik wil het graag gebruiken voor mijn eikenhoutentafel en vraag me af of de olie de kleur van de tafel zal veranderen.

Ester 9-12-2018 09:46:16
Heel Goed


keukenblad volledig kaalgeschuurd een Revol aangebracht, het was heel makkelijk aan te brengen en het resultaat wat prima! goed spul.

René Kinkel 14-5-2012 20:34:38
Heel Goed


Heel fijn om mee te werken en ook een mooi en goed resultaat.

Mieke de Bruijn 27-5-2011 10:36:51
Heel Goed


Vorige week voor de eerste keer gebruikt voor mijn hardhouten tafel, hiervoor een olie gebruikt welke meegeleverd was door de leverancier. Revol geeft echter een duidelijkere warmere en honingachte kleur, erg fraai. Ook is de tafel minder gevoelig geraakt voor vocht en rubber (dopjes onder laptop), kortom ik ben erg tevreden.

Jurgen 30-9-2010 13:55:39
Reactie


Ouwe test maar toch leuk om te lezen. De test van onderhoudsmiddelen voor houten vloeren, die de Consumentenbond publiceerde in de Consumentengids van september, heeft links en rechts de nodige reacties losgemaakt. Zo figureren in deze test onder andere ook de Aquamarijn onderhoudsproducten voor geoliede vloeren Revol, Clien-Z en Clien-S. Wim Pronk van Ursa Paint, de aanbieder van deze producten, schrijft in een uitgebreide reactie over een onzinnige en onzorgvuldig uitgevoerde test die met name aantoont hoe belangrijk het is om te luisteren naar adviezen en gebruiksaanwijzingen en deze niet ongelezen terzijde te leggen. De tester van de Consumentenbond zou de producten - ondanks intensieve correspondentie met de fabrikant - namelijk verwerkt hebben zonder de verwerkingsvoorschriften in acht te nemen. Zo is de Revol onderhoudsolie met een wisser opgezet en niet drooggewreven. Pronk: Dat leidde volgens de onderzoeker tot een lange droogtijd, het vastplakken van stofdeeltjes en toename van glans. Waarom? Olie is bedoeld om te impregneren. Olie hoort in het hout en niet er op. Het is normaal dat een te dikke laag olie traag droogt. Revol hoort dun te worden aangebracht en met een schone doek te worden drooggewreven. Daarnaast is er gedweild over halfdroge olie. Volgens de onderzoeker ging dat stroef en vormden zich witte strepen. De reactie van UrsaPaint: Waarom? Halfdroge olie plakt en slaat in contact met water wit uit. De Onderhoudswijzer vermeldt duidelijk dat de vloer, na gebruik van Revol, de eerste dagen alleen droog mag worden gereinigd. Droge olie geeft wel bescherming en kan perfect met Clien-Z vloerzeep worden onderhouden. Dan zou er ook nog getest zijn op een voor deze test niet geschikte ondergrond. Wat UV olie wordt genoemd, is gewoon UV lak, waaraan, in het gunstigste geval maar meestal niet eens, een paar procent olie is toegevoegd. Door daarvan een zeer dunne laag aan te brengen wordt alleen een optisch op een olieafwerking gelijkend resultaat verkregen. Een met UV olie behandelde vloer heeft niet dezelfde goede eigenschappen als een vloer die is behandeld met een zuivere, impregnerende vloerolie. De Consumentenbond testte vijf systemen voor het onderhoud aan wat gespecificeerd werd als een eiken vloer met UV-uitgeharde olie. Aquamarijn kreeg van de onderzoeker het minste aantal punten. Tarkett kreeg de vermelding voordelige keus. Als beste koop (Wim Pronk: een boenwas) kwam Leha uit de bus. Pronk, tot besluit: Op de resultaten ga ik niet in. Als producten op onjuiste wijze worden verwerkt, verliest elke vergelijking zijn waarde.

rob bos 12-2-2009 17:39:10

Revol

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: