We zijn open voor Click & Collect - Verfmengen - Showroom op afspraak. Lees hier meer

ThermoMaster 3HR-28

Merk: AWB

€ 1.401,16 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 week

Duitsland
Land van herkomst: Duitsland

Bekijk hier meer producten van het merk AWBAWB logo
Artikelnummer : 2700000017340

 Bij deze ketel is meer gasbesparing mogelijk dankzij (28,2-6.0) dat noemt ben difrentiatie.

 Hij is schappelijk geprijsd en prijkt bovenaan de lijst van zuinige Hr-ketels. De Thermo Master 3HR is er in diverse uitvoeringen, voor iedere situatie. Hij is leverbaar in 28 T en CW label  in combi- uitvoering.

Welke uitvoering u ook kiest, de Thermo Master 3HR is gul met warmte. Hij voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en zuinigheid.


 

 

 

Product info

  • Afmetingen (H x B x D)  73 x 45 x 33,7 cm
  • Vermogen 24,5 kW
  • Capaciteit voor 306,25 m³
  • Type cv-ketel combi HR
  • Luchttoevoer Gesloten
  • Warmwatercapaciteit bij 60°C 6,5 liter per minuut


AWB

AWB, onderdeel van de Vaillant Group, is al sinds 1934 een deskundig en toegewijd (project)partner in CV-toestellen, duurzame systemen en kamerthermostaten. Ze beheersen de technologie en combineren die met duurzame materialen en deskundig technisch advies voor een goed werkend systeem.

AWB
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Totaal vakmannen en -vrouwenPagina 1 van 0

Beoordelingen van klanten, reacties, vragen en antwoorden

Heel Goed


Hot fill wasmachine is allerzuinigste in nieuwe TOP10 In de nieuwe TOP10 van zuinigste wasmachines, die op 19 september 2008 verscheen, staat de nieuwe hotfill-machine van Miele veruit bovenaan. De TOP10-lijst van zuinigste apparaten is een initiatief van Stichting Natuur en Milieu in het kader van de landelijke HIER-klimaatcampagne. Wasmachines met de mogelijkheid om warm water te gebruiken (hotfill) zijn onder bepaalde voorwaarden zuiniger dan machines die zelf het waswater met electriciteit op temperatuur brengen. De maximale energiebesparing is circa 75 procent. De grootste besparing ontstaat als de wasmachine warm water uit een zonneboiler gebruikt. Bij gebruik van een cv-ketel of gasboiler mag de warmwater-toevoerleiding tussen de wasmachine en niet langer zijn dan 10 meter. Toepassing van warm water uit een elektrische boiler levert geen energiebesparing op.

rob bos
Reactie


Onlangs is er een nieuwe subsidieregeling voor duurzame warmte van start gegaan. SenterNovem voert de regeling uit. Op grond van deze regeling kunnen eigenaars van bestaande woningen in aanmerking komen voor een subsidie voor een duurzame warmtemaatregel. De subsidieregeling geldt voor de jaren 2008 tot en met 2011. Zonneboilers vallen ook onder deze regeling. Voor de aanschaf van kleine zonneboilers met een collectoroppervlak tot zes vierkante meter zal het eerste jaar de subsidie 200 euro per GigaJoule bedragen. Voor grotere zonneboilers geldt een subsidie van 180 euro per GigaJoule. Voor de meest gangbare zonneboiler betekent dit een subsidie van 720 euro. Met behulp van de subsidie kunnen in vier jaar in totaal tussen 50.000 en 60.000 zonneboilers worden aangeschaft.

rob bos

ThermoMaster 3HR-28

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*: