Thermometer, barometer en maanstandenklok

Merk: A short walk

€ 64,59 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1
Aantal
Maak een keuze
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Gerecyclede grondstoffen
  • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk A short walkA short walk logo
Artikelnummer: 5060210003388

Een mooi, eenvoudig weerstation met barometer, thermometer en maanstandenwijzer. Zo kan je eenvoudig zien hoe het weer zich gaat ontwikkelen. Een mooi cadeau voor iedere weerliefhebber, of voor mensen die bang zijn voor een beetje kou en regen. Het station is gemaakt van weersbestendige materialen en is waterdicht, en kan dus binnen of buite gebruikt worden.

Een buitenthermometer moet op een plek hangen waar er voldoende luchtstroom is om juiste metingen te hebben; als er warme lucht omheen blijft hangen kloppen de metingen niet. Ook kan je hem beter niet op een materiaal hangen dat veel warmte vast kan houden, anders zul je hogere metingen dan verwacht krijgen.

Product informatie

  • Afmetingen: 35x13 cm
  • Gewicht: 600 g
  • Kleur: donkergrijs
 

Milieu informatie

Het gerecyclede materiaal waarvan dit station gemaakt is, is samengesteld uit plastic van oude melkflessen en steengruis. HIerdoor ontstaat er een steenachtig uitziend materiaal wat ook nog eens super stevig is. Je kan er dus van uitgaan dat het heel lang mee gaat


A short walk

Het afval van vandaag is het product van morgen: Ashortwalk is een circulaire ontwerppraktijk. We maken producten van materialen die niemand wil, en we helpen anderen om ongewenste materialen levensvatbaar, nuttig en wenselijk te maken. Toen ashortwalk 15 jaar geleden werd opgericht, was onze visie eenvoudig: wonen en werken op korte loopafstand van de zee. Vanuit ons atelier horen we de golven. Toen we dichter bij de oceaan kwamen, moesten we ons elke dag herinneren wat het belangrijkst is: onze relaties met mensen en onze omgeving en onze bijdrage aan beide.

A short walk
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Thermometer, barometer en maanstandenklok

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit