Klok voor Tijd en getij

Merk: A short walk

€ 42,29 per stuk incl. btw

Totaal per stuk:
1
Aantal
Gratis verzonden!

Levertijd: 1 werkdag
Op werkdagen voor 15u besteld = morgen in huis

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

  • Gerecyclede grondstoffen
  • Duurzame kwaliteit

Bekijk hier meer producten van het merk A short walkA short walk logo
Artikelnummer: 5060210000103

Wat heb je in de buurt van de zee meer nodig dan de tijd en het tij? Gesynchroniseerd met de dagelijkse maancyclus geeft deze klok een innovatieve, handige manier om het getij af te kunnen lezenn. Ideaal om een natte broek te voorkomen.

De op Quartz aangestuurde wijzer heeft 12 uur en 25 minuten nodig om rond te gaan, om een duidelijke benadering te geven van het getij op je locatie. De klok werkt zoals je zou verwachten van ieder andere klok. De klok is gemaakt van gerecycled verpakingsmateriaal Het heeft een solide, robuuste uitstraling zoals die van natuursteen. De klok is gemaakt om aan de muur te hangen en een ideaal cadeau voor kustbewoners.

Product informatie

  • Afmetingen: 20x20 cm
  • Batterijen: 2x AA (niet inbegrepen)
  • Kleur: donkergrijs
 


A short walk

Het afval van vandaag is het product van morgen: Ashortwalk is een circulaire ontwerppraktijk. We maken producten van materialen die niemand wil, en we helpen anderen om ongewenste materialen levensvatbaar, nuttig en wenselijk te maken. Toen ashortwalk 15 jaar geleden werd opgericht, was onze visie eenvoudig: wonen en werken op korte loopafstand van de zee. Vanuit ons atelier horen we de golven. Toen we dichter bij de oceaan kwamen, moesten we ons elke dag herinneren wat het belangrijkst is: onze relaties met mensen en onze omgeving en onze bijdrage aan beide.

A short walk
Vraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Klok voor Tijd en getij

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit