Fietslamp op zonlicht achterlicht

Fietslamp op zonlicht achterlicht
Merk Rydon
Land van herkomst Nederland
Levertijd: 1 week
Selecteer maat/type
Prijs per stuk : €  34.95
De bezorgkosten voor deze producten zijn € 2,95
Gratis verzonden vanaf € 35

- uit het assortiment -

  • Product info
  • Offerte aanvragen
  • Reacties (0)
  • Deel product
  • Toon meer producten

Fietslamp op zonlicht achterlicht

Categorie: Energiebesparing - Batterijen - Artikelnummer: 2700000037867

Bij Rydon geloven ze dat je fietslicht er gewoon altijd moet zijn, net zoals je stuur of zadel. Hij is altijd gemonteerd op je fiets, werkt altijd en je hoeft er nooit over na te denken. Met dit concept in het achterhoofd ontwikkelde Rydon de Pixio, het fietslicht dat gewoon altijd werkt!
 
Hoe doet Rydon dat?
De Rydon Pixio is altijd vast gemonteerd op uw fiets met een eenvoudige diefstal beveiligde strip. Is het donker? Druk op de knop en het licht is aan. Om het vervolgens uit te schakelen, drukt u nogmaals op de knop.
 
Altijd opgeladen

Direct uit de doos, zal de Rydon Pixio 60 uur branden wat gemiddeld genoeg is voor 2 jaar. Maar om ervoor te zorgen dat het altijd werkt, is er een hoog rendement zonnepaneel geintegreerd.  Elke lichtbundel die valt op het zonnepaneel wordt gebruikt om de accu op te laden. De speciale hoge rendement batterijen van Pixio, houdden hun energie voor langere tijd vast. De Pixio laadt de batterijen in de zomer op en gebruikt de opgeslagen energie in de winter. Met slechts 5 dagen zonlicht  zijn de batterijen weer volledig opgeladen en klaar voor nog eens 2 jaar!

En in het zeldzame geval dat de stroom laag is: Plaatst de Rydon Pixio in direct zonlicht en deze  zal automatisch opladen.
 
Montage 
De Rydon Pixio is verkrijgbaar in twee versies: een wit voorlicht en een rood achterlicht. Er is geen gereedschap nodig voor de montage. Kies een geschikte framebuis met een diameter tussen 10 en 25,4 mm,  en gebruik eventueel de meegeleverde adapter voor buisdiameters kleiner dan 16 mm. Met behulp van de haak op de meegeleverde tool,  kunt u uw Rydon Pixio strak monteren op uw fiets. Dezelfde tool kan gebruikt worden om het mechanisme weer te ontgrendelen.
 
Licht
De Pixio heeft een gereguleerde lichtopbrengst, wat resulteert in een constante helderheid. De lichtopbrengst is matig en niet-verblindend voor tegenliggers. Het belangrijkste doel van de Pixio is immers gezien te worden in de nacht. Bovenop de lamp is een kleine opening, zodat je kan zien of het licht aan of uit is.
 

Product informatie

Foto's/Films

rydon_always_charged_assorti.jpg

rydon_always_charged.jpg

rydon_foto_2.jpg

rydon_foto_3.jpg

Verstuur dit artikel als e-mail of deel het op je sociale netwerk

Vergelijkbare producten

Best getest en meest bekroonde solar lader. Altijd voorzien willen zijn van stroom voor smartphone, tablet of e-reader? Gebruik dan deze Lava solar charger van maar liefst 6000 mAh
€ 79.00
Accu voor het opslaan van (zonne)stroom. Geeft de mogelijkheid onderweg apparatuur te laden
€ 59.00
Deze powerbank van WakaWaka is een universele oplader en lamp in één. Door het zonnepaneel wek je zelf duurzaam de energie op om mobiel apparatuur op te laden.
€ 69.00

2 AAA Oplaadbare batterijen best getest consumenten bond 2013
€ 8.12
Power Bank - Universele batterij kan 2 apparaten teglijk opladen en heeft voldoende energie om een smart phone twee maal volledig op te laden
€ 29.00
Power Bank - Universele batterij kan 2 apparaten teglijk opladen en heeft voldoende energie om een smart phone twee maal volledig op te laden
€ 39.00

Power Bank - Universele batterij kan 2 apparaten teglijk opladen en heeft voldoende energie om een smart phone vier maal volledig op te laden
€ 40.00
Power Bank - Universele batterij kan 3 apparaten tegelijk opladen, een tablet volledig opladen of een smartphone tot wel 7.5 keer
€ 79.00
De handigste beste fietslamp ter wereld! Altijd licht door het zonnepaneel, nooit meer batterijen. Mooi, kwalitatief en handig.
€ 34.95

Ideaal om een smartphone, tablet, camera, headset, muziek speler, tegelijk op te laden via deze USB stekkerdoos.
€ 39.00
Simpele lader voor 2 AA of 4 AAA batterijen (zonder batterij)
€ 10.81
Altijd voorzien willen zijn van wat extra stroom voor uw smartphone, tablet of e-reader? Gebruik dan deze Lava solar charger 6000mAh met zon oplaad mogelijkheid
€ 79.00

Altijd en overal je smartphone en tablet op kunnen laden, zonder gebruik te hoeven maken van netstroom.
€ 35.01
Met deze zonnelader wordt jouw (kampeer)vakantie of trip een stuk comfortabeler. De zonnelader is zeer robuust en toch lichtgewicht
€ 48.99
Deze powerbank van WakaWaka met 5000 mAh is aan te sluiten op je telefoon en een zonnepaneel. Zo kan je altijd duurzaam je mobiele apparatuur opladen.
€ 49.95

Deze powerbank van WakaWaka met 10 000 mAh is aan te sluiten op je telefoon en een zonnepaneel. Zo kan je altijd duurzaam je mobiele apparatuur opladen.
€ 69.95
Deze 4 zonnepanelen wekken de energie op voor je WakaWaka powerbank. Zo kan je altijd duurzaam je mobiele apparatuur opladen.
€ 99.95
Kabeltje om powerbank (op zonne-energie) te verbinden met je smartphone of tablet.
€ 14.96

Kabeltje om powerbank (op zonne-energie) te verbinden met je smartphone of tablet.
€ 7.95
Beschermhoes voor de WakaWaka power+, zodat hij ook in de regen nog het zonnetje kan verwelkomen voor een regenboog aan energie.
€ 9.95
Deze wereldreisstekker past op stopcontacten in meer dan 150 landen. Zo kan je WakaWaka apparaten opladen aan het stroomnet als de zon niet schijnt
€ 19.95

Deze multifunctionele led zaklamp beschikt over 3 lichtstanden, een SOS-functie en geeft tot wel 80 uur licht op een enkele charge.
€ 19.95
De beste presterende oplaadbare batterij van dit moment. Gemaakt van gerecyclede batterijen.
€ 16.50
De beste presterende oplaadbare batterij van dit moment. Gemaakt van gerecyclede batterijen.
€ 16.50

De beste presterende batterij van dit moment. Gemaakt van gerecyclede batterijen.
€ 4.92
De beste presterende batterij van dit moment. Gemaakt van gerecyclede batterijen.
€ 4.92
Deze 4 zonnepanelen wekken de energie op voor de bijgeleverde WakaWaka powerbank zwart 3000 mAah. Zo kan je altijd duurzaam je mobiele apparatuur opladen.
€ 169.90 Nu voor € 149.99

Deze 4 zonnepanelen wekken de energie op voor de bijgeleverde WakaWaka powerbank geel 3000 mAah. Zo kan je altijd duurzaam je mobiele apparatuur opladen.
€ 169.90 Nu voor € 149.99
Deze 4 zonnepanelen wekken de energie op voor de bijgeleverde WakaWaka powerbank 5000 mAah. Zo kan je altijd duurzaam je mobiele apparatuur opladen.
€ 149.89 Nu voor € 132.99
Deze 4 zonnepanelen wekken de energie op voor de bijgeleverde WakaWaka powerbank 10,000 mAah. Zo kan je altijd duurzaam je mobiele apparatuur opladen.
€ 169.90 Nu voor € 149.99

4 AAA Oplaadbare batterijen best getest consumenten bond 2013
€ 11.72
Oplaadbare batterij AA 2 stuks in pak als beste koop getest door de consumentenbond in 2013
€ 11.27
Losse waterbatterij voor de H2O klokjes en rekenmachine
€ 5.94

Batterijen van je rekenmachine op? Geen probleem met de Tin Can Calculator! Werkt op energie gegenereerd door gerecyclede blikjes en potloden!
€ 17.00